Селекционерът на младежкия тим  на България – Александър Димитров, бе

...
Селекционерът на младежкия тим  на България – Александър Димитров, бе
Коментари Харесай

Димитров: Победата над Израел няма да има стойност, ако не покажем такава игра срещу Косово и Германия

Селекционерът на младежкия тим  на България – Александър Димитров, бе специфичен посетител в предаването „ Домът на футбола ” по DIEMA SPORT. Специалистът приказва за ситуацията в отбора на „ лъвчетата ” след страхотната победа над Израел в европейска подготовка. Във вторник България се наложи с 1:0 на стадион „ Александър Шаламанов ”.

„ Постигнахме изключителна победа над Израел, която би ни дала убеденост, би и дала самочувствие, само че до такава степен докъдето има една тънка граница при нас българите - не би трябвало да се главозамайваме и да летим във въздуха. Най-доброто за нас, е че успеха бе реализирана с добра игра против стойностен съперник. Победата обаче е в предишното и би трябвало да я забравим. Няма да има стойност тази победа, в случай че не покажем тази игра и не реализираме резултати, тъй като при нас се играе единствено и само за резултати, против Косово и Германия ”, разяснява Димитров.

‘На първо място, този тим сега, колкото парадоксално и тъпо да звучи, макар че изиграхме осем контролни срещи, по една или друга причина имаме петима нови индивида. Тези, които започнаха в мачовете с Естония и Израел, съвсем не са взели участие в подготовката за тази подготовка. Мотивирани, уверени момчета, тези които „ слязоха ” от мъжкия народен тим дадоха убеденост на тези, които останаха. Изключителни експерти и доста, доста леко се работи с тях. За да добър футболисти не е нужно да имаш единствено спортно-технически качества, а би трябвало да си и добър човек ”, сподели още той.

Чуйте цялото изявление на Александър Димитров пред Павлета Рашкова в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР